[show_breadcrumbs]

Personlig coping

Der er mange ting, der kan stresse en teenager med autisme. Derfor er det vigtigt at have nogle copingstrategier klar, til at håndtere forskellige stressende situationer. Det kigger vi nærmere på i denne video.

Mere viden...

Hvordan kan du hjælpe dit barn/teenager med at styrke sin tillid? Dette ark er et eksempel på en konkret måde at gøre det på.
Styrkelse af selvtillid

Her får du et eksempel på en kort oversigt med handlemuligheder, dit barn/teenager kan støtte sig til, når de oplever uenighed.
Håndtering af uenigheder

Når det er svært at være i sociale sammenhænge, er det ofte svært at vide, hvad man skal gøre i konkrete situationer. Dette redskab hjælper med at forstå og være i konkrete situationer.
Håndtering af forskellige situationer

Når man skal finde sin personlige coping-stil, er det godt at have et overblik over, hvad der er motiverende. Her er et eksempel på en systematik til overblik over, hvad der motiverer og hvad der ikke gør
Motivationstjekliste

Det kan være godt at afdække styrker og udfordringer på en visualiseret og systematisk måde. Det kan eksempelvis bruges til at lave strategier for udfordringerne. Du kan her se et eksempel på dette
Afdækning af styrker og udfordringer

[show_back_button]